Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Przepisy - udostępnij
X

9 - 12 miesięcy13 - 23 miesięcy24 - 36 miesięcy

Paluszki mięsne – po 8. miesiącu

Składniki

Sposób przygotowania

  • Nestlé Sinlac bez dodatku cukru połącz z wodą, dodaj mielone mięso i zagnieć
  • Z masy formuj małe paluszki, które możesz delikatnie obtoczyć w mące ryżowej
  • Smaż na złoty kolor na gorącym oleju lub bez jeżeli używasz patelni przeznaczonej do smażenia beztłuszczowego
  • Podawaj jak tylko paluszki ostygną do temperatury odpowiedniej dla Twojego dziecka

Dołącz do Programu Nestlé Baby&me

Pozwól nam wspierać Cię naszą wiedzą i doświadczeniem na poszczególnych etapach rozwoju Twojego malucha!

Mamy oceniają tę treść na 0/5

Nadal nie znalazłaś tego
Czego szukasz?

Wypróbuj naszą nową wyszukiwarkę. Zawsze znajdziesz tam coś dla siebie.