Składniki
- 4 płaskie łyżeczki mąki ryżowej
- 2,5 łyżki (25 g) Nestlé Sinlac
- 2 łyżeczki oleju rzepakowego
- 60 ml wody
- szczypta soli
- starte jabłko
Krok po kroku
-
15min.Czas gotowania
-
15min.Czas całkowity
-
Połącz Nestlé Sinlac z wodą.
-
Dodaj olej rzepakowy, mąkę ryżową i sól, a następnie wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
-
Naleśniki smaż z obu stron na gorącej patelni.
-
Przed usmażeniem pierwszego naleśnika, dodaj na patelnię kilka kropel oleju, tak aby ułatwić proces smażenia.
-
Naleśniki podawaj z tartym jabłkiem.
Dołącz do programu i korzystaj z dodatkowych benefitów
JADŁOSPISY
Pobierz jadłospisy stworzone przez dietetyków.
DARMOWE PRÓBKI
Odbierz bezpłatne próbki NAN OPTIPRO® Plus 2 HMO.
KONKURSY
Weź udział w konkursach i wygrywaj nagrody.
TESTOWANIA PRODUKTÓW
Wypróbuj produkty Nestlé dla niemowląt
i małych dzieci.
Nie znalazłaś/eś potrzebnych informacji?
Wypróbuj naszą wyszukiwarkę