Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Przepisy - udostępnij
X
SkładnikiPrzybory kuchenne

rondelek, piekarnik, mikser, nóż

Sposób przygotowania

  • Cielęcinę dokładnie myjemy i gotujemy oddzielnie przez około 25 minut
  • Paprykę pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180ºC przez 10-12 minut po czym przecieramy przez gęste sitko (nie miksujemy, chyba że zdejmiemy spieczoną skórkę)
  • Na 10 minut przed końcem gotowania mięsa wsypujemy kaszę jaglaną
  • Pod koniec gotowania dodajemy Marchewkę z ziemniaczkami Gerber i masło, a następnie miksujemy na jednolitą papkę
  • Tuż przed podaniem do zupki dodajemy przetartą upieczoną paprykę i posypujemy bardzo drobno pokrojonymi listkami świeżej bazylii 

Dołącz do Programu Nestlé Zdrowy Start w Przyszłość

Pozwól nam wspierać Cię naszą wiedzą i doświadczeniem na poszczególnych etapach rozwoju Twojego malucha!

  • Odbierz darmową próbkę NAN OPTIPRO Plus 2
  • Weź udział w KONKURSACH i wygrywaj!
  • TESTUJ produkty Nestlé dla niemowląt i małych dzieci
  • Otrzymuj NEWSLETTER z informacjami od ekspertów

Zarejestruj się!

Nadal nie znalazłaś tego
Czego szukasz?

Wypróbuj naszą nową wyszukiwarkę. Zawsze znajdziesz tam coś dla siebie.