po 1,5. roku
obiad
Przepis
Add this post to favorites

Pierś z indyka z czarną porzeczką – po 18. miesiącu

0
0 opinie
1
20min.
Składniki
  • Pierś z indyka: 150 g
  • Olej rzepakowy: 2 łyżki
  • Delikatny Indyk Gerber: 1 słoiczek
  • Masło: 1 łyżeczka
  • Porzeczka czarna rozmrożona
  • Drobny makaron, ugotowany
  • Brokuły sparzone do miękkości w wodzie

Przybory kuchenne

deska do krojenia, nóż, patelnia, talerz

Alergeny

  • Produkt zawiera mleko.
  • Produkt zawiera gluten.
Krok po kroku
  • 20min.
    Czas gotowania
  • 20min.
    Czas całkowity
  • Pierś z indyka (najlepiej młodego) bez wierzchniej skórki kroimy w cienkie plasterki i smażymy na małej ilości oleju. 

  • Na patelnię po smażeniu (bez oleju po smażeniu) przekładamy Delikatnego Indyka Gerber, doprawiamy do smaku i dodajemy miękkie masło oraz sparzone porzeczki mrożone. 

  • Usmażone kotleciki z indyka kroimy w paseczki i układamy na talerzu, polewamy sosem i podajemy z makaronem i brokułami.

logo

Sprawdź, jak wiele korzyści dla Ciebie przygotowaliśmy!

benefit1

Odbierz próbki NAN OPTIPRO®  PLUS 2 HM-O

benefit2

Testuj nasze najnowsze produkty

benefit3

Wygrywaj atrakcyjne nagrody

benefit4

Skonsultuj się z ekspertami

rating review icon
ZOBACZ CO MYŚLĄ INNI RODZICE

Średnia ocena

0
0
0 opinie użytkowników

Oceny społeczności

  • 5 star
    0
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Dodaj nową opinię