
Wspieraj odporność1 Twojego Maluszka z NAN® EXPERTPRO HA 2

Poznaj naszą unikalną kompozycję mleka następnego z częściowo hydrolizowanym białkiem
Na podstawie ponad 155 lat doświadczenia
i wieloletnich badań nad mlekiem matki, eksperci Nestlé opracowali unikalną technologię otrzymywania białka. Dzięki niepowtarzalnemu procesowi 2-stopniowej hydrolizy pełne białko zostaje podzielone na mniejsze fragmenty w ściśle określonych miejscach. W ten sposób powstaje częściowo hydrolizowane białko.


Alergie i nietolerancje pokarmowe u najmłodszych
Odkryj unikalną technologię, która pozwoliła nam uzyskać częściowo hydrolizowane białko
Białko niepoddane hydrolizie koaguluje, czyli łączy się w nierozpuszczalne strzępki. W konsekwencji w żołądku Maluszka powstają z niego skrzepy, których dziecko nie może strawić. Może to spowodować dolegliwości brzuszkowe.

Sprawdź, czy Twój Maluszek ma zwiększone ryzyko wystąpienia alergii

Dbamy nie tylko o rozwój Twojego
Dziecka, ale również o jego przyszłość!


Poradnik dla Rodzica małego alergika
Drogi Rodzicu, dowiedz się więcej o diecie i możliwych alergiach u swojego Maluszka
Poznaj nasze zaawansowane formuły!
Szukasz dodatkowego wsparcia?
Mamy nadzieję, że informacje zawarte w naszych strefach tematycznych i artykułach okażą się dla Ciebie pomocne.

Strefa Eksperta

Dołącz do programu Nestlé FamilyNes