po 4. miesiącu
Podwieczorek
Przepis
Add this post to favorites

Kisiel jabłkowy z miętą po 4. miesiącu

0
0 opinie
1
15min.

Składniki

Przybory kuchenne

rondelek, deska do krojenia, nóż

Krok po kroku

  • 15min.
    Czas gotowania
  • 15min.
    Czas całkowity
  • Sok jabłkowy Gerber wlewamy do rondelka i zagotowujemy​​​​​​

  • W trakcie gotowania dodajemy obrane jabłko starte na bardzo drobnym oczku

  • Pod koniec gotowania dorzucamy bardzo drobno posiekane dwa listki mięty

  • Mąkę ziemniaczaną rozprowadzamy w małej ilości zimnej wody po czym powoli wlewamy do gotującego się soku z miętą

  • Po dokładnym wymieszaniu gotujemy do momentu uzyskania konsystencji kisielu

  • Przed podaniem kisiel jabłkowy musimy schłodzić, żeby nie był zbyt gorący

Dołącz do programu i korzystaj z dodatkowych benefitów

MVP Logo
  • jadlopisy

    JADŁOSPISY

    Pobierz jadłospisy stworzone przez dietetyków.

  • darmowe_probki_ikona

    DARMOWE PRÓBKI

    Odbierz bezpłatne próbki NAN OPTIPRO® Plus 2 HMO.

  • konkursy_ikona

    KONKURSY

    Weź udział w konkursach i wygrywaj nagrody.

  • testowania_produktów_ikona

    TESTOWANIA PRODUKTÓW

    Wypróbuj produkty Nestlé dla niemowląt
    i małych dzieci.

rating review icon

ZOBACZ CO MYŚLĄ INNI RODZICE

Średnia ocena

0
0
0 opinie użytkowników

Oceny społeczności

  • 5 star
    0
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Dodaj nową opinię