Składniki
- Filet z ryby pokrojony w kostkę: 60 g (najlepszy filet to grzbiet z sandacza bez skóry)
- Marchew pokrojona w kostkę: 30 g
- Gerber Marchewka: 1 słoik (60 g)
- Zacierka: 20 g
- Groszek zielony mrożony: 20 g
- Koperek świeży: ¼ pęczka
- Kolendra świeża: ¼ pęczka
- Cytryna: ¼ sztuki
Przybory kuchenne
rondelek, deska do krojenia, nóż, tarka
Alergeny
Produkt zawiera rybę.
Krok po kroku
-
35min.Czas gotowania
-
35min.Czas całkowity
-
Pokrojony w kostkę filet z ryby parzymy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny i sparzonej oraz startej skórki z cytryny.
-
Do wywaru z gotowania ryby, po jej wyjęciu, dodajemy przecier warzywny Marchewka Gerber.
-
Do wywaru z gotowania ryby, po jej wyjęciu, dodajemy przecier warzywny Marchewka Gerber.
-
Po zagotowaniu dodajemy sparzoną marchewkę.
-
Pod koniec gotowania wsypujemy zacierkę i pokrojoną drobno rybę oraz rozmrożony groszek.
-
Gdy wszystkie składniki zupy są już miękkie, dodajemy drobno pokrojone koperek i kolendrę.

Sprawdź, jak wiele korzyści dla Ciebie przygotowaliśmy!

Odbierz próbki NAN OPTIPRO® PLUS 2 HM-O

Testuj nasze najnowsze produkty

Wygrywaj atrakcyjne nagrody

Skonsultuj się z ekspertami